Kontakt​ klinikken

​Hovedgaden 27, 1 sal. | 3460 Birkerød | Find vej

☎ Bestil tid: 45 81 01 41

✉ E-mail: mail@birketand.dk

Åbningstider

Mandag​:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

​8.00 - 17.00

8.00 - 16.30

8.00 - 16.30

7.40 - 15.30

8.00 - 13.00

Nyheder​

Efterårsferie

Klinikken holder lukket i uge 42, god efterårsferie.

Tandlæger er ikke omfattet af nedlukningen.

Sundhedsstyrelsen bekræfter at tandlæger besidder en kritisk funktion i sundhedsvæsnet, og derfor ikke omfattet af nedlukningen.
Du kan trygt besøge os på klinikken og beholde dine nuværende aftaler.

Overtagelse af klinik | Se mere →

Tandlægerne Mikkelsen har pr. 1. Marts 2020 overtaget klinikken efter Tandlæge Susanne Huber.

3D scanner | Se mere →

Hos Tandlægerne Mikkelsen arbejder vi med de nyeste teknologier.

Professionel paradentosebehandling / tandkødsbehandling

​Har du brug for paradentosebehandling eller anden tandkødsbehandling? Hos Tandlægerne Mikkelsen i Birkerød tilbyder vi behandling af paradentose og tandkødsbetændelse. Vores klinik er beliggende i centrum af byen og i gå-afstand fra stationen. Vi har derfor mange patienter fra både Birkerød, Farum og Holte.

Vi har lige overtaget tandklinikken, men har over 20 års erfaring. Begge tandlæger er uddannet i København i 1999, og derfor vil du altid være i trygge hænder hos os.

Symptomerne kan være smerter og blødninger

De typiske symptomer på paradentose er dårlig ånde, smerter i tandkødet og blødninger i tandkødet ved tandbørstning. Manglende paradentosebehandling kan føre til varigt tab af tandens rodhindefibre. Det betyder, at tandkødslommen bliver dybere og dybere, indtil tanden falder ud.

Ofte er det tilstrækkeligt at fjerne tandsten og bakterier med videre, men det kan være nødvendigt med en mindre tandkødsoperation ved større angreb. Det sker naturligvis under lokalbedøvelse.

Hvad koster paradentosebehandling?

Vores priser for en paradentosebehandling afhænger af omfanget, herunder hvor fremskreden paradentosen er. En tandkødsoperation koster naturligvis mere end en tandrensning. Det er vigtigt med hurtig behandling, men i første omgang er det nødvendigt med en tandkonsultation.

Få en tid til behandling af paradentose

Du er velkommen til at høre mere om vores priser og muligheder for tandkødsbehandling. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en fast pris, efter vi har set på dine tænder. Du kan ringe på telefon 45 81 01 41 for at få en tid, eller du kan skrive til os på e-mail mail@birketand.dk.

​Hvad kan vi hjælpe med?

Skriv til tandlægen

​​Har du spørgsmål til vores behandlinger, eller er du i tvivl om, hvad du har brug for? Så skriv direkte til vores tandlæge.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, så er du altid velkommen til at skrive til os. Udfyld formularen, og vi vil vende retur snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Tandlægerne Mikkelsen

Hovedgaden 27 1. sal

3460 Birkerød

CVR: 41079487 

​Kontakt os

​☎ Tlf.: 45 81 01 41

✉ E-mail: mail@birketand.dk

Følg os​

facebook

Her ligger klinikken